Ontbijt
Wat ontbijt betreft heb ik altijd bepaalde fases. Ik kan een periode helemaal weg zijn van een bepaald ontbijt, om er vervolgens he-le-maal klaar mee te zijn. Op dit moment zit ik in mijn yoghurtperiode. Het liefst met Eat Natural muesli en vandaag ook een banaan erbij!
Lunch
Op dagen dat ik werk neem ik vaak 2 boterhammen met kaas mee. Ik eet het liefst het brood van Bakker Leo, waar ik ook al eens een review over schreef. Op de dag waarop ik dit artikel maakte, lunchte ik met pompoensoep en een broodje kipkerriesalade.
Diner
Als diner at ik zilvervliesrijst met Tikka Masala van Aldi, bloemkool en biologische tofureepjes. Je vond de Tikka Massala en Tofu trouwens al eens terug in onderstaande artikelen:
Snacks
Ik vergeet heel vaak om tussen mijn drie maaltijden door ook nog een snack te eten. Als ik wat eet, is het een banaan of een koekje. Of in de avond een bakje chips of nootjes.
- 4 x Mijn favoriete glutenvrije vakantiebestemming #wijbloggenglutenvrij
- 5 x Tips voor glutenvrije tussendoortjes #wijbloggenglutenvrij
- Glutenvrij in Zwolle #wijbloggenglutenvrij
- Mijn favoriete glutenvrije toetjes #wijbloggenglutenvrij
Deze maand schreven de volgende bloggers ook over hun favoriete glutenvrije toetje:
- Annemiek van Annemiek Nauta
- Annemie van Glutenvrije Mama
- Gerry van De glutenvrije Man
- Ingrid van Meer dan Glutenvrij
- Lies van Rose-a-licious
- Marleen van Smaakvol Glutenvrij
- Mirjam van Ik ben Glutenvrij
- Rianne van Doe mij Glutenvrij
- Manon van Glutenvrijkind
- Audrey van Sophie Glutenvrij
- Fabiënne van Glutenvrij in Utrecht
- Gerda van Glutenvrij hoort Erbij
- Inge van Schrijfsels van Mij
- Koosje van Koos Glutenloos
- Suzanna van Home of Comfort
One thought on “Wat ik glutenvrij eet op een dag #wijbloggenglutenvrij”