NIEUW & GLUTENVRIJ: rijstwafels melkchocolade & gezouten karamel

NIEUW & GLUTENVRIJ: rijstwafels melkchocolade & gezouten karamel

Producttips, ik ben er gek op. En ik geloof dat jullie dat inmiddels wel weten. Vaak deel ik kort maar krachtig welke producten glutenvrij zijn. Producten waarvan je het in eerste instantie niet per se zou verwachten. Dat deel ik vaak op Instagram en/of Facebook, maar vanaf nu ga ik dat ook in korte artikelen doen op mijn blog. Gewoon om even snel een product te laten zien dat nieuw én glutenvrij is!

AH Rijstwafels melkchocolade & gezouten karamel

Gezouten karamel, need I say more? Deze rijstwafels lijken me heerlijk. Je koopt ze bij Albert Heijn voor 1,39 en krijgt daarvoor 4 porties.

Ingrediënten

38% zilvervliesrijst, suiker, cacaoboter, vollemelkpoeder, cacaomassa, glucosestroop, roomboter, zout, room, water, rijsmiddel (natriumcarbonaat [E500]), emulgator (sojalecithine [E322]), natuurlijk vanillearoma.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

One thought on “NIEUW & GLUTENVRIJ: rijstwafels melkchocolade & gezouten karamel

  1. Wow wat een leuke win actie !! Ik ben het meest benieuwd naar de Twin Bar. En dat komt omdat mijn lieveling chocola altijd een KitKat was. Maar ik heb nu sinds anderhalf jaar mijn glutenallergie waardoor ik een KitKat zeker niet meer kan eten. Zouden ze net zo lekker smaken als een KitKat? Ik ben benieuwd !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *