Maïswafels met zalm-avocado-eiersalade

Maïswafels met zalm-avocado-eiersalade

De zoektocht naar makkelijke en glutenvrije tussendoortjes.. Soms weet ik echt niet goed wat ik moet eten. Maar laatst ontdekte ik een nieuwe favoriet die ik maakte met alles wat ik in huis had! Ik maakte een zalm-avocado-eiersalade op de dunne maïswafels van Albert Heijn! Dit recept is ook lactosevrij.

Bereidingstijd: 10 minuten | Aantal porties: genoeg voor ca. 4 belegde maïswafels

Wat heb je nodig voor de eiersalade?

  • Een pakje dunne maïswafels van Albert Heijn
  • 50 gram zalmblokjes of -snippers
  • 1 rijpe avocado
  • 1 ei
  • Een eetlepel mayonaise of fritessaus
  • Kerriepoeder, peper en zout

Aan de slag met de eiersalade!

  1. Doe het ei in een pan met water. Zodra het water kookt, laat je het koken voor 6 minuten.
  2. Ondertussen halveer je de avocado, verwijder je de pit en snijd je de avocado in blokjes.
  3. Vervolgens doe je de avocado met de zalmsnippers in een bakje.
  4. Laat het ei schrikken en pel ‘m. Snijd het ei in blokjes.
  5. Doe ook het ei in het bakje, samen met fritessaus/mayonaise en kerriepoeder, peper en zout naar smaak.
  6. Beleg de maïswafels ermee en eet smakelijk!

Alle ingrediënten in een bakje en roeren maar. Een kind kan de was doen!

Op zoek naar nog meer glutenvrije recepten? Check hier mijn receptenpagina.

Facebooktwitterpinterestlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *