Glutenvrije hotspots New York

Hierbij geef ik je toegang tot mijn kaart met glutenvrije hotspots New York. In april 2017 ging ik acht dagen naar New York, dus maakte ik een aparte kaart voor deze concrete jungle where dreams are made of met meer dan 200 glutenvrije hotspots. We zouden eventueel ook een bezoekje aan Washington D.C. brengen, vandaar dat daarvoor ook een aantal tips op de kaart staan.

Tips om deze kaart te gebruiken

  • Door rechtsboven op de kaart op het vierkantje te klikken, open je de kaart in Google Maps. Op deze manier kun je gemakkelijker zoeken per plaats.
  • Druk op het sterretje om de kaart toe te voegen aan jouw favorieten. Dan is de kaart ook gemakkelijk te openen op je mobiele telefoon.

Let op: dat ik of anderen niet ziek zijn geworden bij een bepaald café of restaurant is geen garantie. Blijf altijd zelf alert, geef goed aan wat je wilt en vraag naar de mogelijkheden!

Ik maakte een soortgelijke kaart voor Europa, deze vind je hier. Heb jij dé ultieme tip voor glutenvrij in New York voor mij en anderen? Deel deze dan via info@maakhetglutenvrij.nl.