Glutenvrije actieweek bij Lidl: dit scoor je vanaf 14 januari 2021

Glutenvrije actieweek bij Lidl: dit scoor je vanaf 14 januari 2021

Woooohooo! Vanaf vandaag, donderdag 14 januari 2021, is het weer glutenvrije actieweek bij Lidl. Dat betekent dat we weer flink wat producten kunnen inslaan. En dat allemaal tegen aantrekkelijke prijzen! In dit artikel vind alle glutenvrije producten en laat ik je weten wat ik altijd koop.

Bij Lidl Duitsland is het al een tijdje beter geregeld. Daar kun je standaard 3 soorten afbakbrood, verpakte boterhammen en de pizza salami kopen. Maar we kunnen in Nederland ook weer los. Er zijn maar liefst 18 verschillende glutenvrije producten te koop. Dat is minder dan de vorige weken, maar we kunnen wel weer inslaan!

Klik hier om alle prijzen te kunnen zien.

Wat koop ik zelf altijd?

  • Brownie bakmix – iedereen uit mijn omgeving weet inmiddels dat deze hier standaard op tafel staat met feestjes.
  • Pizza salami – heerlijk knapperige bodem!
  • Brood bakmixen – helaas nu in januari niet verkrijgbaar. Die heb ik in 2020 ontdekt en gaan perfect in mijn Panasonic Croustina broodbakmachine.
  • Dark chocolate chip cookies en chocoladekoekjes – ik zag dat ze dit jaar ook de grotere variant hebben
  • Afbakbroodjes

Dit maakte ik met de browniemix. Ik deed er extra pistachenoten door en kersen vlaaifruit op!

En zie hier hoe goed de broodmix lukte! Helaas verkopen ze die nu niet, hopelijk in de zomerse actieweek weer!

Over aanbiedingen gesproken. Wist je dat ik wekelijks op zondag de glutenvrije aanbiedingen voor je op een rijtje zet? Klik hier voor alle edities.

Wat ga jij zeker weten inslaan bij Lidl vanaf vandaag? De afbeeldingen in dit artikel zijn afkomstig van Lidl

Facebooktwitterpinterestlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *