Glutenvrije pasta met pangasius en spinazie

Glutenvrije pasta met pangasius en spinazie

Een goed pastagerecht heeft eigenlijk maar een paar ingrediënten nodig. Vandaag deel ik een makkelijk recept voor je met vis. Ik gebruikte voor mijn pastasaus pangasiusfilets, spinazie en tomaten. Een lekker recept dat snel op tafel staat!

Bereidingstijd: 20 minuten | Aantal porties: 2-3

Wat heb je nodig voor de pasta met pangasius?

  • 375 gram spinazie à la cremè (diepvries), ik gebruikte deze
  • 250 gram glutenvrije pasta
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 1 of 2 pangasiusfilets (ik vind een halve per persoon voldoende, maar kies vooral wat jij wilt)
  • Knoflookpoeder, peper en zout
  • Olie of boter

Ook lekker: olijven erdoor en/of geraspte kaas eroverheen!

Aan de slag met de pasta met pangasius!

  1. Kook de glutenvrije pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Snipper ondertussen de ui en snijd de tomaten in blokjes.
  3. Verhit vervolgens wat olie of boter in de pan en bak de uitjes glazig. Voeg de tomaten toe, evenals de spinazieblokjes en de pangasiusfilet. Breng op smaak met peper, zout en knoflookpoeder.
  4. Laat het geheel afgedekt gaar worden totdat de pasta klaar is.
  5. Giet tot slot de pasta af en meng met de saus. Eet smakelijk!

Ben je net zo’n pasta lover als ik? Wellicht vind je onderstaande recepten ook lekker!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

One thought on “Glutenvrije pasta met pangasius en spinazie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *